×
 

<

PRINTCASE

Lundbeck er et verdensomspændende bioteckfirma, som producerer medicin mod hjernesygdomme. Sammen med Molecule Consultancy fik zujorgensen.dk den to-strengede kampagneopgave at 'fordanske' en række globale materialer mod alkoholisme. Og samtidig skulle et helt nyt produkt, Selincro® nalmefen markedføres på det danske marked. De to strenge skulle køre sideløbende, men uafhængigt af hinanden.

Formål: Det gælder begge strenge i kampagnen (den neutrale oplysende og den produktrettede) at informere objektivt, uden at støde og fejlplacere, på en letopfattelig og enkel måde, til både læger og patienter.

Proces: På trods af bagvedliggende designmanualer, i begge tilfælde, blev der foretaget mange selvstændige beslutninger i udviklingen af materialerne. Der indgik flere forslag og korrekturgange, så den danske kultur, fik lov at slå igennem.

Resultat: En troværdig og seriøs produktion af diverse trykte og webbaserede materialer, der henvender sig til flere målgrupper på en appetitlig måde.

Det er således lykkedes dels at holde de to strenge adskilt, sådan at de ikke forpurrer hinandens agenda. Og dels at få mange slags medier til at tale sammen, hvad end der er tale om plakat, webbanner eller annonce.


PLAKAT / BANNERREKLAME / ANNONCE / JEG HAR FÅET NOK

BANNER / JEG HAR FÅET NOK

BROCHURE / INFORMATION OM ALKOHOLAFHÆNGIGHED OG BEHANDLING

DIRECT MAIL / SELINCRO® NALMEFEN

INFORMATION TIL LÆGEN / SELINCRO® NALMEFEN

OVERSIGTER TIL LÆGEN / SELINCRO® NALMEFENANNONCE & TRAPPEFALS BROCHURE / SELINCRO® NALMEFEN

ZUJORGENSEN.DK / 2015
LinkedIn
Facebook
Twitter