×
 

<FÆTTER-KUSINEFESTMine goodie pals gir mig åndelig saft og kraft til at skabe. Jeg elsker alt muligt, hist og pist, men især de her, er i stand til hele tiden at overraske og røre mig.

Jeg elsker Superdeux, som er fransk kunstner bosat i USA. Han er sindssygt god til at ramme 60'ernes reklametrends og gøre dem nutidige. Jeg elsker også alt der har med Japan at gøre, især den ultra moderne, high techede og perverterede forkælede teenageansvarsløse kultur, der kommer ud af landet. Og et lille super popcorn, Paco the Judo Popcorn, giver mig en følelse af noget genkendeligt og noget hjemligt. Den følelse elsker jeg. Det er som om jeg har kendt ham hele mit liv, selv det kun er et par år siden, jeg opdagede ham. De er vist svenske, de drenge som laver ham. Og Nicole Gastonguay fra New York, kan med sit strikketøj også røre mit inderste. Det er så mærkeligt at to små øjne kan give så megen personlighed til en lille bunke garn. Jeg elsker dem!

Selvom Polly kom til før jeg kendte noget til de andre, er det som om de kommer fra det samme sted. På en eller anden måde, så passer hun ind i familien. Og nu skal de til fest!


ZUJORGENSEN.DK / 2015
LinkedIn
Facebook
Twitter