×
 

<
ZUJORGENSEN.DK
/ HVEM ER DET?
Glade kunder:


For at sige det kort: Jeg går aldrig ned på kvalitet, – hellere give lidt for meget end lidt for lidt.

Når kvaliteten er i top, forventer du måske at regningen også er. Men fordi jeg faktisk har mit arbejde som hobby, er jeg i stand til at levere super professionelle løsninger til meget lave priser. Det kan naturligvis være en stor udfordring at formidle, hvor meget kvalitet du egentlig får for pengene, – så kig på rækken af glade kunder, der vælger at bruge mig, igen og igen.

Det smarte ved et enkeltmandsfirma som mit er, at du altid får fat i den rigtige (mig). Det er yderst effektivt og kan være en af grundene.

Hvoromaltinger: zujorgensen.dk skiller sig særligt ud på tre punkter:


1. Skræddersyet grafik
Jeg laver kun unikke løsninger og bruger aldrig slidte skabeloner. Derfor er jeg efterhånden blevet god til at sætte mig ind i dit behov og lægge til og skære fra, hvor det er nødvendigt. Jeg er bredt orienteret om alt inden for det grafiske felt og kan løse de allerfleste opgaver, så med dig som samarbejdspartner, får du lige præcis hvad du har brug. Det kalder jeg skræddersyet grafik.


2. Høj service
Jeg er super fleksibel i forhold til tid. Det betyder at jeg, for det første, altid har et færdigt resultat, inden deadline. Og for det andet, at rettelserne kun er en mail væk. Det gør livet så meget lettere for dig, at du kan planlægge efter din egen tid og ikke er afhængig af en tung leverandør. Det kalder jeg høj service.


3. Hands-On
Idé og håndværk hænger uløseligt sammen i min verden. Hvis det ikke ser lækkert ud, kan en nok så genial idé drukne i sjusk, og så kan det hele være ligemeget! Eller superflot design kan vise sig at være spejlblank, når man ser det efter i sømmene. Så hos mig er teknikken altid opdateret og mit indre selvbillede som 'Akademiker-med-kloge-hænder' står skarpt. Det kalder jeg Hands-On.
ZUJORGENSEN Ð PLUS
/ HVEM ER SÅ DET?


Det er mig og mine samarbejdspartnere: Når mine egne evner hører op, eller du skal have løst en større opgave, har jeg et bredt og kvalificeret netværk at trække på. Det gælder fx tekst, tryk, foto, film og it.

Mail til me@zujorgensen.dk, så finder vi den rigtige løsning til dig.
ZUJORGENSEN.DK / 2020
LinkedIn
Facebook
Twitter